Het terugspoelknopje: Tesla van Mattie Valk niet door de keuring

Geplaatst door

Opnieuw een stevige domper voor Q-Music DJ Mattie Valk. Na zijn breuk met Wietze de Jager vorig jaar, is nu zijn beruchte Tesla niet door de APK gekomen.

De Telegraaf lekte vanochtend de brief van de BOVAG en daaruit blijkt duidelijk dat Mattie zijn auto niet al te best onderhouden heeft. De brief is in handen van Het Knopje en er is geen twijfel mogelijk over het feit dat dit voertuig daadwerkelijk de Tesla van Mattie Valk betreft.

“De Tesla is nog slechter onderhouden dan de relatie met Wietze”, zo is te lezen in het keuringsrapport. “De bijrijdersstoel is weggehaald, Mattie wil overduidelijk alleen achter het stuur zitten, hij duldt niemand naast zich.” 

Ook is er in het rapport te lezen dat Mattie niet de netste automobilist is van Nederland. Zo staat er te lezen: “De banden zijn versleten, omdat Mattie ook op de snelweg maar niet kan besluiten welke baan hij wil.”

En binnen een jaar heeft Mattie het ook voor elkaar gekregen om ruzie te maken met TomTom. Radioveteraan Jeroen van Inkel zegt daar over “Mattie en zijn TomTom hadden samen een manager moeten hebben!” De auto is sinds het conflict stuurloos geraakt.

Zijn manager Tesla van der Lugt kijkt nu of Mattie bij een andere dealer een betere deal krijgt. Tot die tijd rijdt Mattie met Kai Merckx mee.