Breaking: Al één dag geen ruzie op het radioforum!

Geplaatst door

“Het leek wel kerst tijdens de Eerste Wereldoorlog”

Een unicum: Voor het eerst sinds 2002 was er gisteren een dag lang geen ruzie op het Radioforum van Radiofreak.nl. Admin 2 heeft dat nieuws zojuist officieel bevestigd.

In het topic ‘Gerard Ekdom is echt wel een goede DJ!’ liepen de spanningen al weken hoog op. Het begon toen Patrick Kicken zichzelf uitgebreid een compliment gaf omdat hij een vergeten DJ naar eigen zeggen ‘fenomenaal’ geïnterviewd had. Hij voegde ook een link toe naar zijn podcastserie over non-conformisme en dat schoot in het verkeerde keelgat bij ‘Dixon’ die vindt dat dat niets met radio te maken heeft. Patrick bood fel tegenstand door aan te halen dat Michiel Veenstra ook vandaag weer van alles verkeerd deed in de ogen van Patrick, maar daar viel ‘Marbles’ weer over. Uit protest haalde ‘Marbles’ Patrick Kicken zelfs uit zijn droomprogrammering en dat vond Patrick op zijn beurt weer “onder de gordel”.
Het liep uit op een ‘digitale oorlog’ zoals gebruiker ‘Daan!’ scherp opmerkte voordat hij “Admin slotje!” schreeuwde. Wat er volgde had niemand aan zien komen: een dag rust in het topic.

“Het lijkt een unieke gebeurtenis,” zegt Admin 3 in een reactie, “maar je zag het ook in de Eerste Wereldoorlog. Middenin de strijd staakten de soldaten een dag lang de gevechten en kwamen ze de loopgraven uit om met elkaar te voetballen. Dat gebeurde gisteren ook even met Density1 en Gerjanopdreef, die leken elkaar even een dag lang niet de loef af te steken op het forum. Prachtig om mee te maken, ik kan niet anders zeggen.” 

Gerjanopdreef gaf vanochtend vroeg toe dat het zo rustig was omdat hij een dag op de vrachtwagen had gezeten en hij het forum niet kon lezen. “Maar vanavond ga ik er gewoon weer hard in. ‘Ingebruik’ zei namelijk dat Domien soms best een goede DJ is en dat vind ik veel te genuanceerd. Dus dat wordt weer matten!” aldus een rood aangelopen Gerjanopdreef.

Admin 4 geeft aan dat hij “over een week of 2” in gaat grijpen als het uit de hand loopt.