Rob van Someren overweegt verstaanbaar te gaan praten voor thuiswerkers

Geplaatst door

Ook Rob van Someren wil zijn steentje bijdragen aan het ondersteunen van thuiswerkers en helden uit de zorg.

“Whlhjajaja whuhu hahahahaha!” zegt hij, doelende op de initiatieven die radiostations de laatste weken organiseerden tijdens deze coronacrisis. Zo organiseerde Talpa radio al de “Samen Sterk Top 100” en laat Qmusic de ochtendshow een uur langer duren om de luisteraars een hart onder de riem te steken.


Ook Rob wil “meer doen” voor de maatschappij nu deze crisis in volle gang is. Daarom overweegt hij zijn programma tijdelijk verstaanbaar te gaan presenteren. Rob: “bhuljkghahiiwsy lkhwdjwhcfh njuuwhfih, maar kjnjm hnihojojiugub whahahwahuhwwehah”.

Het idee ontstond spontaan toen Rob onlangs een mondkapje op deed en tot ieders verbazing ineens wél te verstaan was door zijn omgeving.
Al snel opperde Rob om dit eens uit te proberen in de uitzending.

Hoe Somertijd zal klinken met een verstaanbare Rob van Someren is nog onbekend, maar John de Mol heeft een demo geeist en zal deze keuren alvorens groen licht te geven.

De vaste luisteraars van het programma zullen voor elke spreek uitgebreid gewaarschuwd worden door middel van een ingesproken disclaimer. Voor de herkenbaarheid zal Menno Vroom hard door de uitzending heen blijven lachen en zullen de files kenmerkend slissend voorgelezen worden door Luuk van den Braak.