Radio 5 luisteraars vinden eindelijk paaseieren terug

Geplaatst door

Geweldig nieuws voor het team van Jeroen van Inkel, Tineke de Nooij en Hans Schiffers: de groep luisteraars van Radio 5 is weer compleet en de programma’s kunnen weer verder.

“Elk jaar is het weer een spannende tijd na Pasen”, legt Hans Schiffers uit. “Omdat onze luisteraars hun eigen paaseieren verstoppen en daarna vergeten waar ze liggen, zijn we ze wekenlang kwijt. Maar gisteren werden we eindelijk gebeld door Verzorgingstehuis “Westerven” en goed nieuws: de paaseieren zijn eindelijk allemaal teruggevonden. Alle luisteraars zijn weer binnen en kunnen weer naar onze programma’s luisteren!” 

Ook Jeroen van Inkel is blij dat hij weer aan het werk kan. “Wauw, okay, vrienden, ladies & people, daar gaat ie dan weer. Zoals de Dalai Lama zegt vat geen cowboy,” zegt hij daarover

Tineke de Nooij staat ook weer in de startblokken. Zij geeft aan dat ze het niet leuk vindt om nu elke 15 minuten een spotje uit te moeten zenden waarmee Radio 5 haar luisteraars waarschuwt de gevonden eieren niet meer op te eten. “Maar ik ga wel weer lekker knallen met lange telefoongesprekken en heftige beats van The Carpenters,” vertelt ze enthousiast aan Het Knopje.

De eerste uitzendingen zijn herhalingen van Goede Vrijdag, maar “dat hebben onze luisteraars toch niet door, die zijn dat alweer vergeten,” aldus Hans Schiffers.