Pierre Papa coacht nu ook blote vrouwen

Geplaatst door

Na het uitlekken van een compromitterende foto waarop te zien is dat radiocoach Pierre Papa naast (Engelse) radio ook van live op internet dansende blote vrouwen houdt heeft Pierre besloten te reageren: hij gaat zich ook storten in deze markt.

‘Het is overduidelijk dat deze talentvolle jonge vrouwen ook coaching nodig hebben. De manier waarop ze halfslachtig aan die paal hangen of hun edele delen tonen aan mannen kan véél beter’.

Pierre zegt dan ook dat dát de reden is dat hij op zijn computer de website LiveJasmin had openstaan, toen hij een screenshot maakte voor Twitter.

‘Bij 3FM hebben ze ook al interesse getoond want zoals iedere goed opgeleide radiocoach weet, je haalt air talent overal vandaan. In het kader van meer jonge vrouwen op de radio ben ik dit onderzoek gestart. In de chats bij LiveJasmin heb ik al een aantal zeer interessante projecten gevonden die ik onder mijn hoede ga nemen. Zo is DebbyXX18 een meisje met veel potentie. Ook DivaLovesPenis heeft een rappe tong.’

Vrouwen die interesse hebben om gecoacht te worden door Pierre ’20 cm’ Papa kunnen zich aanmelden door hun foto’s en maten te sturen via Papa’s website. Wilfred Genee, die dit hele voorval kenbaar maakte in zijn middagshow op Radio Veronica woensdagmiddag, heeft beloofd op de selectiedag te komen filmen.

‘Zodra dit gedeelte van mijn coachingpraktijk in Nederland aanslaat gaan we internationaal. De naam van mijn bedrijf in Amerika is ook al bekend: Come To Papa!’, aldus Pierre.