Patrick Kicken niet alleen mentaal maar ook fysiek de weg kwijt

Geplaatst door

‘S lands grootste radio criticaster Patrick Kicken (PK voor intimi) bleek afgelopen zaterdag niet alleen geestelijk in de war, nee, hij was ook fysiek de weg kwijt. Op weg naar de Action voor zijn dagelijkse uitje bleek Kicken zich plots niet meer te herinneren waar hij was. Navraag bij omstanders bleek niet te helpen, aangezien hij iets onduidelijks brabbelde als ‘luistercijfers, gedaald, Fred Siebelink, Talpa, kutzooi!’.

Uiteindelijk wist zijn vriendin hem telefonisch te bereiken die hem alsnog naar de plek van bestemming geloodst heeft met aanwijzingen als ‘bij dat gebouw wat lijkt op een mengtafel linksaf, dan rechtdoor waar vroeger de Free Record Shop zat en dan de tweede straat links, dat gebouwtje waar je wel eens gemediteerd hebt’.

Bij aankomst in de Action bleken de HDMI kabels uitverkocht waarna Kicken, zoals we hem kennen uit zijn tijd bij Veronica, iedereen de tent uit schreeuwde. Uiteindelijk keerde ‘PK’ huiswaarts met een emmer vol Chupa-chups, drie draadloze muizen en een opblaaskrokodil.

‘Hier gaan ze bij de Action nog van horen. Bereid je voor op een column waarin ik ze helemaal ga affikken, net als ik dat met iedereen doe die nooit een naamjingle voor me in wilde spreken of nee zegt op een interview!’ aldus Kicken op de app.