DMG Deurne zendt vanaf september ook “Evers Staat Op” uit

Geplaatst door

Nadat gisteren al bekend werd dat het nieuwe zaterdagse lunchprogramma van Deurne Media Groep “LunchTim” zal gaan heten, maakt het radiostation vandaag de rest van hun programmering ook bekend.

Evers Staat Op
Zo zal DMG Radio, dat staat voor Deurne Media Groep,  vanaf september ook “Evers Staat Op” gaan uitzenden. Het vertrouwd klinkende programma zal worden gepresenteerd door de lokale DJ Corstiaan Evers. Vanaf 10.00 kan werkend Deurne genieten van hits van vroeger en nu in “Greatest Hits” met Riccardo Ruyer. Na “LunchTim” met Tim van der Weerden is het tijd voor het programma “Mark Labrand” gepresenteerd door Olaf Visser. De middagshow wordt gepresenteerd door het duo Coen Versteegh en Sander de Vries en heet “De Coen & Sander Show”.

The Beat Of The Moment
We zijn trots op deze prachtige programma’s“, zegt stationsmanager Ivo Boudewijns. “Naast de nieuwe programmatitels gaan we ook onze nieuwe slogan introduceren. Die luidt “The Beat Of The Moment”. Onze stationvoice Wessel van Doppen heeft die slogan te gek ingesproken.”

Aftellen
Naast deze programma’s start de zender op vrijdagmiddag ook met een hitlijst. Boudewijns: “Van 14.00 tot 18.00 tellen we af van 40 naar nummer 1 en maken we ook de DMG Dancesmash en de DMG Alarmschijf bekend. We weten nog niet hoe we dat programma gaan noemen. Ik ga het zelf presenteren, op één of andere manier denk ik dat mijn voornaam wel goed past bij dat programma.”