Nieuwe prijs bij RadioRing voor Lindo Duvall en Dennis Hoebee

Geplaatst door

De organisatie van het Gouden RadioRing gala heeft besloten twee nieuwe prijzen te introduceren dit jaar waar ze ook meteen de winnaar van bekend gemaakt hebben. Zo wint Lindo Duvall de prijs voor meest freelancende freelancer en Dennis Hoebee de prijs voor het langstlopende item zonder respons.

Uit het juryrapport valt te lezen dat de jury Lindo prijst voor zijn enorme flexibiliteit. ‘Zo zat hij afgelopen zomer een keer op één dag bij 4 radiostations achterelkaar. Hij begon om 06u ’s ochtends bij 100% NL en eindigde ’s nachts bij BNR, waar hij de Dow Jones index doornam met de luisteraars. Dit getuigt van een enorme factureringskracht’.

Hoebee ontvangt de prijs vanwege zijn uitstekende uithoudingsvermogen met de Hitbattle. ‘We prijzen het doorzettingsvermogen van deze Veronica jock om met dit item door te gaan. Na 4 jaar ploeteren slaat het nog steeds niet aan en reageert er zelden iemand, maar Dennis is vastbesloten om in 2019 ook door te gaan de luisteraar te laten kiezen uit Zombie of Ode To My Family van Cranberries. Radio is slow business en Dennis heeft dit als geen ander door!’.

Beide heren ontvangen hun prijs voorafgaand aan het Gouden RadioRing gala uit handen van de neef van de zoon van radiolegende Alfred Lagarde.