Kinderen Natasja schreeuwen gelukkig door programma Joep Roelofsen heen

Geplaatst door

Een zware dag voor Natasja Voethaar uit Enkhuizen. Haar kinderen Stein (3) en Boris (5) hebben een autorit van maar liefst lang drie uur lang tot een ware nachtmerrie gemaakt door onafgebroken ruzie te maken op de achterbank.

“Onderweg heb ik een aantal keren moeten stoppen om ze streng toe te spreken, maar niets hielp. Zelfs grof geschut zoals snoep, mocht niet baten. Ze bleven doorgaan met ruzie maken en plakten hun Look-o-Look-lolly gewoon in mijn haar. Een ramp. Ik heb zelfs een corrigerende tik overwogen, maar zo ben ik niet.”

Aanvankelijk kregen Stein en Boris een fikse straf: drie weken geen tablet. “Het werd huilen toen ik ze vertelde dat ze drie weken geen YouTube mochten op de Galaxy Tab, maar ik moest ingrijpen” , aldus de geagiteerde moeder.

De verbazing was echter groot toen Natasja ontdekte dat de kinderen door het hele programma van Joep Roelofsen op QMusic hadden geschreeuwd en Natasja dus eigenlijk een dienst bewezen hadden. “Drie uur ruziemakende kinderen op de achterbank is geen feest. Maar drie uur Joep Roelofsen was pas echt een drama geweest. Dus ik ben de jongens met terugwerkende kracht dankbaar. Wat moet je veel van je moeder houden om haar dit te besparen”, zegt de Enkhuizer met tranen in haar ogen.

De straf werd ingetrokken en als beloning krijgen Stein en Boris de komende weken elke dag McDonalds.