“Ook Edwin E-Versafdeling en Stefan Stassiegeld naar Jumbo Radio”

Geplaatst door

Deze week maakte Jumbo Radio bekend dat Wytske Kenemans de zender komt versterken. Insiders berichten echter dat zij niet de enige naam is waarmee Jumbo het radiostation in de etalage wil zetten. Naar verluidt gaat de zender volledig verbouwen en gaat de Jumbo de tijdvakken vullen met grote namen.

Programmering
Vulploegleider Johan van Aarssen van het filiaal Ulft: “Het wordt volwaardig radiostation. Zo starten we de dag voortaan met Jeroen van Winkel en het programma ‘Je Dagaanbieding Is Goed’. Daarna volgt het programma ‘Aan de Hagelslag’. De lunchprogrammering is ook sterk met het programma ‘Jezelf vullen’. In de middagen hebben we ook toppers in de aanbieding. Dan hoort de boodschapper Sander Klantinga en Gerard EkDommelsch. In het weekend hebben we Stefan Stassiegeld , Edwin E-Versafdeling en natuurlijk Annemieke’s Kass-A Lijst. We doen alles voor onze grootste Venz.”

Muziek
Maar ook muzikaal valt er veel te beluisteren voor de Jumbo bezoekers. “We draaien de grootste artiesten van dit moment”, vertelt van Aarssen. “Calvé Harris, Dua Liga, Jonas Blueband, je kent het wel. Allemaal artiesten die hoog staan in de boodschappenlijst. Die zenden we trouwens uit op zaterdagmiddag. Gepresenteerd door Kwark Labrand. In dat programma maakt hij ook de nieuwe Aardappelschijf bekend.
Maar we hebben bepaalde artiesten juist niet ons assortiment. Zoals Lidl Kleine. Sowieso draaien we Aldi Nederlandstalige rap niet.”

Meer tijd heeft van Aarssen helaas niet. “Sorry, ik moet er even uit voor de boodschappen…”