Hittegolf inspireert radio-DJ’s tot grootse innovatieve ideëen

Geplaatst door

Het mooie weer houdt Nederland al langere tijd in zijn greep en dat doet iets met de radio-DJ’s in ons land. Stuk voor stuk zijn zowel de lokale als de landelijke presentatoren geïnspireerd om de industrie verder te helpen met innovatieve ideeën.

Zo zal lokale jock Peter Vermeer van de Stichting Lokale Omroep Hippolytushoef vandaag een aantal keren verwijzen naar het mooie weer. “Ik heb het al helemaal voorbereid: ik zeg dan “Kijk eens uit het raam. Het is prachtig weer. Bij zendmast is het precies 32.3° en deze lekkere plaat van Jody Bernal past daar perfect bij. Terug in de tijd met Que Si Que No!” zegt hij daar trots over.

Maar ook Radio 10-DJ Edwin Diergaarde is van plan de hittegolf aan te grijpen om met vernieuwende radio te komen. Hij is van plan het warme weer meerdere malen te benoemen in zijn programma.

Radio Veronica DJ Dennis Hoebee pakt het nog grootser aan is zelfs van plan de luisteraar te betrekken bij zijn fenomenale radioplannen. “Ik ga niet alleen vertellen dat het mooi weer is vandaag. Ik ben zelfs van plan om een beller in de uitzending te halen en die te vragen wat hij/zij vandaag gedaan heeft met dit mooie weer. Maar dat moet nog even onder de pet blijven, want anders gaan andere DJ’s dat ook doen. Yeah!”

De Marconi Awards Jury komt vandaag bijeen in een spoedzitting om naar aanleiding van de plannen de winnaar van de Marconi Impact Award te bepalen.