Haren start als eerste in Nederland met kale omroep

Geplaatst door

De gemeente Haren zal per september een nieuw innovatief project starten. Het betreft hier geen lokaal radiostation, maar een kaal radiostation.

De programmering zal gevuld worden met haarloze presentatoren als Frits Wester, Corné Klijn, Joep Roelofsen, Lex Gaarthuis en Humberto Tan. Maar ook Gido Kruin zal te horen zijn met het ochtendprogramma “Boterhammen met inhammen”. De nieuwe slogan zal “on the air with no hair” luiden.

Geen haar op het hoofd van Pierre die er aan denkt mee te werken

Wouter van der Goes heeft er zin in en glimt van trots en gebrek aan haar. “Mannen zonder haar zijn geweldige radiomakers. Denk aan Frits Spits en Stefan Stasse. en als je me niet gelooft, luister dan maar naar mijn nieuwe late night programma “Shampooloos onder de douche met Wouter van der Goes”. 

Wanneer je kunt bewijzen dat je kalend bent en significant minder hoofdhaar hebt dan een jaar geleden, kom je in aanmerking voor een programma. Je zult dan geselecteerd worden door de eveneens kale Timo Kam-st.

Dennis Ruyer stond hoog op de verlanglijst van de spekgladde programmaleiding, maar ondanks zijn achternaam heeft Dennis nog steeds een kop vol haar.

Pierre Papa is wel gevraagd mee te werken aan het project, maar die gaf aan op dit moment talenten te coachen in N’Gamh, Zuid Afrika.