100%NL hunk Koen Hansen biedt zichzelf opnieuw aan als volgende James Bond

Geplaatst door

Hij houdt vol, net als de echte James Bond zou doen: Koen Hansen heeft opnieuw een video van zichzelf gestuurd naar EON Productions, het productiebedrijf achter de succesvolle James Bond filmreeks. Het doel is om de nieuwe James Bond te worden.

Nu bekend is gemaakt dat Daniel Craig in april 2020 voor het laatste te zien is als de held 007, vind Koen het “hoog tijd” om Craig op te volgen.

“Ik ben wat je noemt een ‘Hunk'” legt Hansen zelf uit. “Heb je wel eens naar mijn prachtige ogen gekeken? Als die je aankijken, ben je als vrouwtje meteen verkocht. Alsof ik recht door je heenkijk en bij jou in je bedje lig. Je leest het in alle boeken over de spion en je ziet het in de films: James is een knappe man. Ik ook, dus dat lijkt me een match made in heaven. Hoor je ook hoe goed ik Engels spreek? Dat is ook een pré, want de films zijn Engelstalig.” 

Hansen denkt vooral een vrouwelijker publiek naar de films te kunnen trekken, iets wat de filmmaatschappijen als muziek in de oren zal klinken. “Maar dat zal ik niet alleen doen met mijn oogverblindende koppie en mijn prachtige lange manen, ouwe pikkemans. Dat doe ik ook met mijn stehhhhhm. Zoals je op de radio kunt horen, heb ik veruit de zwoelste stem die er te vinden is. Vooral wanneer ik hem zo lekker aahhhhhhnzet, kun je als luisteraar alleen nog maar genietehhhhhh. Tsjonge, wat ben ik perfect voor die rol.” zo zegt Koen.

Ook inhoudelijk denkt Koen mee met de schrijvers van Bond. “Zo ben ik, gozer. Niet alleen een geweldig mooi hoofd en een stem om bij weg te glijden, maar ik ben ook een teamplayer. Ik adviseer de schrijvers straks een reboot van de Bond-serie te doen. Als ik de hoofdrol pak, zijn de kijkers de andere acteurs toch vergeten. Daarom beginnen we gewoon opnieuw met de reeks, dus bij Doctor Noooooooohhhhhhhh en From Russiaaahhhh With Looooooooveeeeeeeee”. 

Wanneer Koen start met zijn werkzaamheden als James, is nog niet bekend. “Maar dat komt wel goed, pik” zegt hij met opgestoken duim.