Productprocessingplus innovator Patrick Goldsteen van Talpa Radio: “Full funnel canvas!”

Geplaatst door

Er is een ‘brandje te blussen’ op de afdeling van Patrick Goldsteen (37), Innovation Director bij Talpa Radio en JUKE. Vlak na het interview dat Patrick had met Medium, bleek er iemand in zijn team alsnog niet aan te staan. “De core values van onze meet-ups waren onduidelijk op de roadmap gezet en dat leidde tot een slechte leverage. Ik heb direct een interface-moment ingeschoten met mijn peers”, aldus de corporate troublemaker. “Je zult begrijpen dat we te weinig out of the box gedacht hadden tijdens het deliveren van de growth hacking”.

Vanzelfsprekend dreigt hierdoor de volgende innovatieve sprint niet on track te zijn en hiermee riskeert het agile-scrum-team een business model canvas dat niet uitgelijnd is met de werkwijze zoals Patrick en zijn team dat normaal altijd sjeffen.

Corporate tijger Goldsteen: “Bij de follow-up van het uitrollen van mijn manier van enterprising, kaart ik graag agile af. Hahahahaha!”

Het Knopje vraagt zich dan ook af: Komt de core deliverance at the end of the day dan wel aan bij de juiste value driver?
“Daar kom ik nog op terug, ik ga nu eerst keihard schijten. Ik moet godverdomme beren als een bouwvakker”, zegt de energy-driven business transformator.