Man doorbreekt het stilzwijgen: “Het was gewoon een goede actie van Giel”

Geplaatst door

“Heb je de tieten van dat wijf gezien?”

Guido

Lang liep Guido uit Berlicum met de ziel onder zijn arm, maar sinds gisteren hield hij het niet meer en deed hij zijn coming-out bij vrienden en collega’s. Hij moest en zou iets zeggen over de actie van Veronica jock Giel Beelen om zanger Tim Knol met een Oost-Europese stripper te confronteren.

“Allemaal dat hypocriete gedoe. Iedereen begon over de muziek van die dikke paap en dat dat zo belangrijk was. Maar heb je de prammen van die vrouw gezien? Dat is toch gewoon top? Heerlijk man. Dat willen mannen toch zien? René van der Gijp snapt mij vast wel. De laatste keer dat ik zoiets zag was op het vrijgezellenfeest van Stefan. Estelle heette ze volgens mij. En ze praatte net zo onverstaanbaar als die chick bij Giel. Volgens mij kwam ze uit Purmerend’.”

Guido heeft lang getwijfeld om met zijn mening naar buiten te treden. Dat heeft een goede reden. “Mijn vrouw is na de zwangerschap en de borstvoeding teruggegaan naar een kleine cup a. En dan ook nog theezakjes hè. Dus ik wilde haar niet tegen het zere been stoten”.

De naam Guido is fictief. De echte identiteit van Guido is bij de redactie bekend.