Giel Beelen crasht nu ook in intro

Geplaatst door
Giel in Fucking betere tijden

We konden er op wachten. Nadat radiopresentator Giel Beelen meerdere malen te hard reed met zijn auto, crashte hij vanochtend ook nog eens een intro in zijn radioprogramma.

“Dit is natuurlijk effetjes focking niet leuk,” zei Giel nadat Het Knopje hem om een reactie vroeg, “Crashen met een auto is één ding, dat lost je manager voor je op met een taxi. Maar in een intro dan is echt effetjes… ja…focking wat anders.” 

“Ineens was daar de zang en ik kon niet meer afremmen”

Toen Giel deze ochtend op ‘zijn’ Radio Veronica het intro van de Guns ’n Roses-hit Paradise City naar eigen zeggen “Effetjes vol wilde lullen, om…. ja….te laten horen hoe fucking goed ik dat dan kan,” ging het faliekant mis.

“Je denkt nog; een intro crashen, dat overkomt alleen andere DJ’s. Maar het overkwam mij nu gewoon fucking zelf,” aldus Giel, “Ineens was daar de zang en ik had mijn zin nog niet afgemaakt en ik wilde nog het geluid van een bel starten, maar toen zat ik ineens door die fucking zang heen. Nog nooit ben ik zo hard gecrasht.” 

Vanavond zal Giel het hele verhaal uitleggen bij Matthijs van Nieuwkerk. Volgens geruchten zal Giel daar ook spijt betuigen en indien nodig een traan laten. “Dit is echt fucking heftig, morgenochtend zal ik er een woordgrap over maken en ja… The Cars met Drive draaien”.