Het Geluid op QMusic godverdomme na een week al geraden (update)

Geplaatst door

Bij het radiospelletje Het Geluid op QMusic heeft ene Rien uit Enschede de boel compleet verkloot. Maar echt. Voor iedereen. Na een week moest deze narcistische lul namelijk zonodig het winnende antwoord al geven. “Het is Bert Haandrikman die zijn marketinglach oefent terwijl hij zijn Frits Spits-dekbed staat te strijken” bleek het winnende antwoord van die zakkenwasser van een Rien.

Rien (die nare pooier) had het verdomme in één keer goed en won daarmee het schamele bedrag van slechts achtduizend sneue euro’s. Dat hij er maar blij mee is. Dat ie er maar veel lolly’s van koopt om het te vieren. Met zijn hoofd.

Het Geluid hoort eigenlijk zeven maanden te duren, zodat hippe randstedelingen met bakfietsen en kinderen met de namen Vlinder of Knots 24 uur per dag blijven luisteren naar de adverteerders van QMusic en daarmee het marktaandeel omhoog krikken naar dik tien procent en de DJ’s van QMusic denken dat de cijfers zo hoog zijn omdat ze zelf zo goed zijn. Helaas.

QMusic Programmaleider Dave Minneboo is ook niet blij: “Ineens kwam Wim van Helden als een boer met kiespijn naar me toe om te vertellen dat die lul van een Rien Het Geluid geraden heeft. We moeten nu een nieuw geluid bedenken voor de komende zes maanden. Waarschijnlijk wordt dat het geluid van mij bij een pooltafel terwijl ik eigenlijk de financiën had moeten doen .” 

De QMusic-DJ’s hebben beloofd dat ze ook bij het volgende win-moment weer hysterischer zullen reageren dan de winnaar.

Update vrijdag 9 augustus: Mieke uit Zuidwolde raadde Het Geluid al na een dag. Als het zo moet, dan hoeft het voor ons niet meer. Wij doen nooit meer mee aan een spelletje. Super oneerlijk.