Eelco is de dupe van The Royal Wedding

Geplaatst door

Stellig en enthousiast begon Eelco van Beelen zojuist aan de Lokale Top 25. “Samengesteld uit cijfers uit de hele omgeving zijn die de grootste van Groesbeek innnn… De lokale Top 25, welkom in het eerste uur!” riep hij zoals elke week vlak na “de klok van 2 uur” op “de 107.0 FM in de ether”. Maar het publiek bleef uit.

“Ik wilde iets actueels verwerken in de show, dus ik benoemde het weer van dit moment en het feit dat de Royal Wedding nu bezig is. Anders denken de luisteraars dat ik gevoicetrackt ben. Dat had ik echt niet moeten doen, want nu luistert er niemand meer naar mijn programma. En ik ben deze week nog wel live!” benadrukt de enthousiaste lokale radiomaker.

“Normaal gesproken is de Lokale Top 25 het paradepaardje van Radio Groesbeek. Mensen hoeven mijn stem maar te horen en ze weten het: We tellen weer af van 25 naar nummerrr 1 in dit unieke programma. Maar ja, als iedereen kijkt naar dat stomme huwelijk, zit ik hier dus voor niks.” 

De shoarmaschotel en een bon voor een gratis filmkaartje bij de de lokale bioscoop gaan er waarschijnlijk ook niet uit vanmiddag vanwege gebrek aan deelnemers voor de Top 25 Quiz. “Die geef ik dan maar weer aan mijn zusje”, verzucht Eelco.

Volgende week is er weer een aflevering van “de lijst waar jij op nummer één staat”, maar dan zijn de Groesbeekse Tractordagen in volle gang, dus ook dan verwacht Eelco weinig luisteraars. “Daarom mag Jos van Alem de lijst dan maar overnemen van mij, die is toch superslecht”, aldus Eelco.