Ochtendshow Frank Dane blijkt al anderhalf jaar imitatie van Edwin Evers te zijn

Geplaatst door

Frank Dane blijkt de afgelopen anderhalf jaar de 538 Ochtendshow helemaal niet gepresenteerd te hebben. In werkelijkheid was het een typetje van Edwin Evers. De dj blijkt Frank Dane zo subliem te kunnen imiteren, dat alle 538-luisteraars dachten dat de echte Frank Dane het stokje van Edwin over had genomen.

“Mensen, voor de woensdag! Iedereen is er ingetrapt!” roep Edwin Evers enthousiast wanneer we hem spreken. “en dat anderhalf jaar lang! Wat een grap!”, aldus Edwin.

De dj noemt het een geslaagde actie. “Ja dames en heren, de eerste maanden had niemand het door. Maar zo langzamerhand begon het steeds meer mensen op te vallen dat het programma gewoon een imitatie was van Evers Staat Op. Inclusief lachende side-kicks, de Verruckte Halbe Stunde, Lieve Marianne en Henk Blok. Dus we konden de grap niet langer volhouden. Hilarisch!” zo zegt Evers.

Vanaf volgende week presenteert Edwin het programma weer gewoon met zijn eigen stem. “Ja, nu het luisteraars begint te kosten, is de lol er natuurlijk wel vanaf.”