Oeps! Column van Patrick Kicken over 3FM per ongeluk te vroeg uitgelekt

Geplaatst door

Het kan de beste overkomen en dat is volgens Patrick Kicken dan ook exact wat er gebeurd is. De column die Patrick vorige week al geschreven had over de slechte luistercijfers van 3FM is per ongeluk al uitgelekt voordat de slechte cijfers bekend zijn gemaakt.

Op dinsdag 22 mei worden om 08.00 de nieuwe cijfers weer gepubliceerd. Patrick Kicken grijpt dit maandelijks aan om een column te schrijven, maar deze keer sloeg hij een flater. “De cijfers zijn nog niet bekend, maar mijn column stond per ongeluk al online op radio.nl. Martin Slijper heeft denk ik lopen kloten met zijn CMS en dat is niet okee, Martin”, verklaart Kicken.
Toch is Patrick niet in paniek: “Je zult zien dat die cijfers morgen alsnog helemaal klote zijn, dus mijn column gaat sowieso wel hout snijden.”

Eerder gaf Patrick het hoedje van Frank van der Lende de schuld van de lage luistercijfers, later ook het feit dat de 3FM DJ’s teveel selfies op Instagram posten. Maar het ligt ook aan het kraanwater bij de studio, het feit dat Mijke Marsman bestaat en de gekke oom die altijd op de feestjes van Patrick komt.

Deze maand liggen de lage luistercijfers aan een T-shirt dat Michiel Veenstra laatst droeg tijdens zijn programma. “Michiel Veenstra is niet zo aardig tegen mij en daarom schrijf ik elke maand een column waarin ik hem de schuld geef van de lage luistercijfers van 3FM. Als je fuckt met mij, dan pakt karma je terug, dat is wel duidelijk. En zeg nou zelf: een Star Wars T-shirt terwijl het niet eens 4 mei is, dan vraag je toch om slechte luistercijfers?”

De columns voor de lage luistercijfers van 3FM voor juni, juli en augustus liggen ook al klaar, die heeft Patrick in januari al geschreven. ‘Tips voor de Radiomaker’ is sowieso van plan om deze columns te retweeten.