Bonanza-danseres Caroline Brouwer: “600 tot 700 dansjes per uitzending”

Geplaatst door

Caroline Brouwer put tijdens haar programma ‘Stenders Platenbonanza’ op NPO Radio 2 per uitzending uit een repertoire van maar liefst zo’n 600 tot 700 verschillende dansjes. Dat vertelt ze in de nieuwe YouTube-serie ‘Klantenservice’, waarin zij samen met haar grote liefde Rob Stenders de meest uiteenlopende vragen van luisteraars beantwoordt.

“Er zijn een hoop mensen die denken: ‘Ik hoop dat Caroline bij het volgende dansje weer met haar armen in de lucht gaat in plaats van naar voren. Of met mijn handen in mijn zij, terwijl ik schalks naar Suikerbeertje Robbie kijk. Waarom doet ze dat nou niet?’. Ik ga één keer opscheppen, en daarna nooit meer: ik ken 600 tot 700 dansjes voor twee uur per dag. Dat is net iets te veel om alles te doen, hoe graag we het ook zouden willen”, aldus Caroline.

De YouTube-serie ‘Klantenservice’ wordt een wekelijkse rubriek over abstracte dans en alles wat te maken heeft met bewegen op muziek van Caroline en haar sidekick ‘Robsnoepje’. NPO Radio 2 publiceert voortaan elke woensdag om 16:00 uur een nieuwe aflevering.

De kans is groot dat Caroline in een later stadium gaat dansen voor drie keer het salaris bij Talpa.