Het Komkommerknopje: zondag 5 augustus

Geplaatst door

Het is komkommertijd. Maar de redactie van Het Knopje heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dus worden ook kleine zaken gemeld. Daarom de komende weken op Het Knopje: Het Komkommerknopje!

  • Marieke Elsinga is nog steeds van plan om het ochtendprogramma met Mattie Valk te gaan presenteren op QMusic. “Tenzij er een leuke televisieklus voorbijkomt natuurlijk, “ lacht de toekomstige ochtend co-host.
  • De #MeToo affaire heeft ook radioland bereikt. Veertien jaar na dato heeft Josefien Janssen besloten om ex-Yorin FM DJ SuperFred aan te klagen. “SuperFred had het altijd over zijn vleeskroket. Ook als ik belde om een plaatje aan te vragen. Ik kon er toen wel zenuwachtig om lachen, maar met de kennis van nu kan het natuurlijk echt niet”, zegt Janssen. “Ik denk dat daar de kiem is gezaaid van de hele affaire. Toen ik van de week in de bloedhitte op het strand in mijn bikini lag, dacht ik ineens: ik ga een statement maken en hem aanklagen. Emotionele schade enzo. Ik ga kapot”.
  • Loes van Capelle uit Oirschot is boos op 100%NL. “Ik vind het schandalig dat Koen Hanssen moet wijken voor die Berry Paf. Ik ga er een fikse klachtenbrief over schrijven,” zegt ze over haar mening.

Ook morgen is er weer vers nieuws in Het Komkommerknopje.