Het Komkommerknopje: kort nieuws van vrijdag 3 augustus

Geplaatst door

Het is komkommertijd. Maar de redactie van Het Knopje heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dus worden ook kleine zaken gemeld. Daarom de komende weken op Het Knopje: Het Komkommerknopje!

  • Ook vandaag is Radio 538 voornemens de hitlijst “Media Markt Top 40” uit te zenden. Het programma staat gepland tussen 14.00 en 18.00 en zal lineair uitgezonden worden. “Dat is wel de planning. Echter, vanwege onvoorziene omstandigheden zouden we altijd een slag om de arm moeten houden,” zegt presentator Ivo van Breukelen daar terecht over.
  • NPO Radio 1 presentatrice Lara Rense is vanmiddag vergeten na de hoofdpunten van het nieuws een bruggetje te maken naar het weer. Nieuwslezer Jan van de Putte sloot nog bewust af met een bericht over het lekkere weer, maar Lara liet het schot voor open doel liggen. Weerman Marco Verhoef snapt het wel. “Het is natuurlijk al weken hetzelfde; wat moet je dan nog? Ik wist eerlijk gezegd ook niet zo goed wat ik er anders nou weer over had moeten zeggen. Ik denk dat ik ongemakkelijk was gaan lachen ofzo”.
  • Luisteraar Toos de Kraak uit Lochem schrikt toch elke vrijdag weer even van het feit dat Annemieke Schollaardt om 14.00 te horen is met het Platenbonanza-imitatieprogramma “A-Lijst”. Toos verwacht elke keer weer Rob Stenders, maar krijgt dan het deksel op haar neus.
    “Ja, dat geef ik toe,” zegt ze lachend.

Ook morgen is er weer vers nieuws in Het Komkommerknopje.