waterveenmos en Gerjanopdreef nieuwe directeuren Talpa Radio

Geplaatst door

Het zat er aan te komen. Na jaren van succesvolle uiteengezette visies en diverse opmerkingen die hout sneden op het radioforum, heeft John de Mol eindelijk waterveenmos en Gerjanopdreef binnen weten te slepen als nieuwe radio-directeuren.

Vanaf maandag 3 september zullen zij hun onnavolgbare inspirerende ideeën toe gaan passen op de radiostations Radio 10, Radio Veronica, Radio 538 en Sky Radio. Gerjanopdreef: “Ja dat werd wel tijd ja. Ik weet het gewoon veel beter dan andere mensen. Laatst zei iemand dat Barry Paf best een goede DJ is voor 100%NL. Toen zei ik, “flikker toch op, die gast is slecht. De volgende dag belde John de Mol zelf met een aanbod dat ik niet kan weigeren. En ik doe geen uitspraken over exacte bedragen, maar het gaat hier om 7 ton per jaar”, aldus de gepassioneerde radiofan.

Ook waterveenmos kan niet wachten om zijn jarenlange planning met de zenders te gaan uitvoeren. “U wilt natuurlijk weten wat ik als eerste ga doen. Nou, ik ga sowieso iedereen aanspreken met “u” . Dat is de beste aanpak. En ik heb een bandje om mijn arm waar ‘WWJHD’ opstaat. Dat staat voor What Would Jan Hoogesteijn Do?’  Daar ga ik me aan houden en dat zou u ook moeten doen.”
Ook waterveenmos werd door John de Mol gescout op het forum, nadat hij de goed onderbouwde tekst “Man, haal je kop uit je achterste en gedraag je niet als een eikel” schreef toen hij het oneens was met iemand.

De start van waterveenmos en Gerjanopdreef wordt ingeluid met een groot. feest op de Bergweg in Hilversum, waar Talpa Radio gehuisvest is. Onder de noemer “De Gerjanopd Rave” mogen alle medewerkers iemand uitschelden op het Radioforum en daarna op de foto met Rick van Velthuijsen. Luc van Ostade en Repelsteel zijn niet uitgenodigd.