Giel Beelen krijgt Twitterslot

Geplaatst door

Na de recente ophef over een tweet van Giel Beelen over Pinkpop is er bij Radio Veronica besloten een twitterslot op zijn werktelefoon te plaatsen.

Zo’n twitterslot werkt als een alcoholslot op het stuur van een auto. Mocht Giel ’s ochtends vroeg nog slaapdronken zijn, dan kan het apparaatje dit herkennen door middel van een blaastest en zo voorkomen dat Beelen na een korte nacht slaap iets stoms twittert.

Het apparaat is ontwikkeld door de Amerikaanse FBI die op haar beurt probeert het ingevoerd te krijgen bij President Trump, die ook nog wel eens uit de bocht vliegt op het sociale media platform, meestal vlak voordat hij gaat slapen. Vooralsnog houdt Trump zelf het tegen. Giel heeft in deze echter geen keus, aangezien dit al eerder in zijn contract opgenomen is en na zijn recente onhandige Pinkpop tweet er van deze twitterclausule dus gebruik wordt gemaakt.

Giel zelf reageert laconiek op het nieuws: ‘Als ik wil kan ik ook vanaf mijn laptop twitteren. Maar goed, ik zal me de komende tijd wel weer inhouden’.

De Deelknopjes: