Ook luisteraars Slam! zetten tieners niet uit

Geplaatst door

De tiener-dj’s Kees Dorresteijn en Harm den Besten zijn maandagavond op de vlucht geslagen nadat luisteraars dreigden met uitzetten. De toekomst van het jeugdige dj-duo hangt aan een zijden (antenne)draadje, nu luisteraars massaal dreigen met het uitzetten van het radioprogramma.

Harm en Kees, onder andere bekend van youtube-video’s als ‘Ik doe HET 10 keer per week!’ en ‘Ik wil klaarkomen in je mond!’ keren zich de laatste maanden steeds verder af van de luisteraar. “Een wedstrijdje wie-kan-de-meeste-spekjes-in-zijn-mond-stoppen!?? Hoe oud denken ze dat ik ben?” meldt luisteraar Lotte maandagavond op twitter. Een teleurgestelde Slam!-fan laat anoniem aan het knopje weten: “Leuk dat die jongens de serie Glitterforce Doki Doki bespreken, maar ze lopen twee seizoenen achter. Dan ben je geen echte tiener. Als ze dit nog eens doen, dan luister ik niet meer. Dan zet ik ze gewoon uit.”

Van de jongens ontbreekt op dit moment nog elk spoor. Slam!-zendermanager Anton van Lieshout is geschrokken van alle commotie, en zet zijn discretionaire bevoegdheid in, zodat Harm en Kees niet hoeven worden uitgezet door luisteraars. Er wordt vanmiddag een zoekactie op touw gezet in het huis van Harm’s moeder.

De Deelknopjes: