Rob Stenders krijgt rekening van Talpa Radio

Geplaatst door

Rob Stenders, de schrik van alle zenders, lijkt de rekening gepresenteerd te krijgen van zijn toch niet overstap naar de radiogroep van John de Mol, Talpa Radio.

‘We hadden 12 flessen van de duurste champagne in huis gehaald. Voor elke plaat op de playlist van Veronica een. Rob’s favoriete koeken, die van het merk Mother’s Finest. De rode loper laten stomen. Een limousine gehuurd. Cowboyhoeden voor het hele personeel en een levensgroot hobbelpaard met Bonanza in gouden letters stond al klaar in de gang. Allemaal voor niks, want Stenders kwam niet‘, aldus Janine van Schol, hoofd ontvangst op de Bergweg.

Alle onkosten voor het welkomstfeest dat er nooit kwam lijken nu op het conto van ‘Sjaak afhaak’ te komen, zoals Stenders nu gekscherend genoemd wordt bij John’s radiohut. Een totaalbedrag van 5.380 euro en 10 cent. Rob mag dit bedrag in verband met de aankomende bezuinigingen bij de NPO ook in termijnen betalen.

Boze tongen beweren overigens dat het geld voor Rob’s welcome party bijelkaargesprokkeld is door te collecteren bij de Veronica medewerkers. Of het geld daarna weer terugkomt bij ze ‘valt te bezien’ aldus een anonieme bron uit Almere.