Rob Stenders zendt gezellige avond met vrienden per ongeluk uit op de radio

Geplaatst door

Genânt: Toen radio-DJ Rob Stenders afgelopen vrijdagavond een gezellige avond met vrienden gepland had, stond zijn microfoon per ongeluk open en werden alle gesprekken uitgezonden op Radio 2.

“Na de blamage van het overstappen van AVROTROS naar BNNVARA vorig jaar en de toestand met Radio Veronica, heb ik veel radiovrienden verloren. Deze week ging ik dan ook een stevig charme-offensief aan binnen de radiowereld door alle oude radiovrienden thuis uit te nodigen. Ik noem het gekscherend ook wel Zieltjens winnen. Zo kwam Coen Swijnenberg afgelopen vrijdag langs bij mij thuis. “, legt Stenders uit, “ik had alleen niet door dat die gesprekken per ongeluk ook op de radio te horen waren. Ik heb per ongeluk de hele avond tegen mijn vrienden gepraat en niet tegen de luisteraars. Hahahaha!” 

De luisteraars die het ‘programma’ opvingen afgelopen vrijdag, gaven inderdaad toe dat ze niets begrepen van de gesprekken over “Almere” en alle incrowd-grapjes die de radiomakers tegen elkaar maakten.

Rob heeft inmiddels zijn charmes gebruikt en zenderbaas Jan Willem van Engelen zaterdagochtend giechelend opgebeld om zijn excuses aan te bieden. Deze werd zoals gebruikelijk direct geaccepteerd.