Sjors Fröhlich mist BNR enorm

Geplaatst door
Sjors vlak nadat hij iemand uitlachte vanwege lineair luisteren naar een zender

Het is doorbikkelen voor Sjors Fröhlich. Hij mist het luisteren naar zijn zender BNR enorm sinds hij de Dutch Podcast Awards heeft aangekondigd. “de Awards zijn zo’n unaniem belachelijk groot succes ™, ik worstel me door 60.000 podcasts, dus daar heb ik even geen tijd meer voor. Ik hoop dat alles goed gaat met de zender, ik heb geen flauw idee wat er gaan de is. Maar de podcast over unieke grassoorten in de Veluwe heeft me sterk verbaasd, leuke podcast.”

Sjors is niet alleen in het beluisteren van al die podcasts. Omdat hij er zoveel over heeft gepraat, heeft hij alle luisteraars overgehaald om voortaan alleen nog maar naar podcasts te luisteren en niet meer naar BNR. “Er is waarschijnlijk geen lineaire luisteraar meer over, maar alles draait toch om podcasting. Dus fuck die zender, die mag van mij lekker uit.”

De paar uur per dag die Sjors wél vrij heeft per dag vult hij door zoveel mogelijk het woord podcast te zeggen, dus ook op die momenten heeft Sjors geen tijd om te luisteren naar BNR.