Radioland in rep en roer: niet iedereen vindt een foto met Marc de Hond

Geplaatst door

Vandaag bereikte ook de redactie van Het Knopje het trieste nieuws dat radio- documentaire- en theatermaker Marc de Hond op veel te jonge leeftijd (42) overleden is. Ook viel ons op dat heel veel (oud) collega’s van Marc er als de kippen bij waren om een foto waar ze met hem op stonden te posten op hun sociale media.

Naar nu blijkt lukte het niet iedereen om die betreffende foto zo snel terug te vinden, waardoor er paniek uitbrak bij sommige radiodiscjockeys, die dachten zo de boot te missen. In alle haast werd er dan maar een foto van Marc alleen geplaatst, met daaronder welgemeend verdriet, wat altijd veel chiquer is.

De redactie van Het Knopje leeft mee met nabestaanden maar zou wel graag het dringende verzoek willen indienen bij de diverse radio- podcast- en theatermakers dat het niet áltijd om jou hoeft te draaien, je mag ook gerust eens jezelf buiten beschouwing laten, zeker als het gaat om de dood.

Corné Klijn en Wessel van Diepen hebben ons vast beloofd dat ze de foto waarop ze staan met Michael Jackson niet zullen plaatsen als de King of Pop overlijdt. Oh wacht. We geven radiomakers die het wél vinden kunnen meteen een foto van jezelf met de desbetreffende overledene te twitteren bij deze het advies om alvast een mapje aan te maken met potentieel mogelijk te overlijden artiesten binnen afzienbare tijd, zodat je er wel op tijd bij bent en misschien zelfs met jouw naam en foto De Telegraaf haalt, te weten:

  • Phil Collins
  • Frank Boeijen
  • Donald Trump
  • Henk Westbroek