Baby’s Paul Rabbering en Frank Dane richten Radio Gaga op

Geplaatst door

Een leuk initiatief: Binnenkort start het jongste radiostation van Nederland op alle lokale babyfoons: dan begint Radio Gaga, het radiostation van pasgeboren DJ-zonen Ole Dane en Abel Rabbering.

Toen ik hoorde hoe lekker laag Abel in zijn stem zit tijdens zijn hongerhuiltje, dacht ik: daar moeten we wat mee”, zegt de trotse vader Paul Rabbering over dit radiostation. “Dus ik heb meteen Wouter van der Goes gebeld en die heeft een dikke Orban op de babyfoon geplaatst. Dat ding staat nu te pompen als een malle.”

Frank Dane’s zoon Ole doet enthousiast mee met het initiatief: “Het is tijd voor de nieuwe generatie”, zegt Ole daar zelf over. “Het station is uit nood geboren, want het wordt tijd dat oude lullen als Jan Paul Beukema en Mart Meijer van ons horen hoe moderne radio moet klinken. Die kerels zijn er gewoon niet voor in de wieg gelegd. Radio is ons met de paplepel ingegoten. Daarom ga ik dagelijks het programma ‘Speen Vandaag’ presenteren. Dat is een talk(poeder) show.”

Ole en Abel zullen niet de enige presentatoren zijn. Ook Barry Pap, Klijne Corné, Nutricia van Liempt en Dennis Luyer zullen hits ten gehoren brengen van The Baby’s, Lil’ Kleine, New Kids On The Block, The Mama’s en The Papa’s en natuurlijk Babyface. BabyOlie-vier Bakker presenteert op zaterdag de Gaga Top 50. 

R.Kelly en Michael Jackson zullen niet op de playlist staan. De zender zal per 1 september uit alle babyboxen knallen. Naar verwachting zal de zender goed bevallen.