Sneu: Nieuwste pakje BNNVARA-DJ Frank van der Lende gekrompen tijdens Lowlands regenbui

Geplaatst door

Hij had er maanden op zitten naaien, samen met zijn mama, maar het mocht helaas niet zo zijn: 3FM-DJ Frankie van der Lende’s nieuwste zelfgemaakte festivalpakje werd dit weekend geruïneerd door de regenval op Lowlands.

Frankie reageert beteuterd: “Suikervriendjes, dit is niet leuk. Vorig jaar maakte ik helemaal het blitsje toen ik zelf een pakje gemaakt had met allemaal leuke driehoekjes erop met felle kleurtjes. Hihi! Mijn nageltjes waren ook helemaal gelakt in dezelfde kleurtjes. Iedereen op Lowlands kon daardoor meteen aan mij zien dat ik hartstikke gekjes ben. Als ik dan een interview doe met iemand op het festivalletje, dan konden de luisteraartjes meteen aan mijn pakje merken dat ik echt zo’n personality-DJ ben. Giechel. Dit jaar wilde ik dat weertjes doen, ik had een leuk motiefje van allemaal piemeltjes. Hihihihi! Maar toen kwamen er grote gemene wolkjes en die krompen mijn pakje en nu is het kapotjes. Hahahahahaha! Kapotjes. Van condoompjes weet je wel. Seks! Hihihihihi. Het pakje is nu te klein en als ik het lekker gek toch aantrek, dan heb ik een nog hogere stem en dat kan niet op de radio.” 

Om deze traumatische gebeurtenis te verwerken, zal Frank de komende weken zwarte nagellak opdoen. “Als teken van rouw, dat jochie zit er echt even helemaal doorheen”, aldus zijn mentor Fred Siebelink.