Omniplayer kapot, deejay weet zich geen raad

Geplaatst door

Een opvallende gebeurtenis bij Slam! vanmiddag. Tijdens de show van een niet-nader-te-noemen-radiodeejay klapte de software van Omniplayer eruit. De discjockey van dienst had geen flauw idee wat te doen. Zelf een liedje neuriën? Nee. Luisteraars in de uitzending? Kon niet, i.v.m. de spraakclausule. Een CD instarten? ‘Hahaha, waar moet ik die ondingen vandaan halen’ hoorde je de deejay denken. De licentie van de back-up Omniplayer was niet betaald, dus dat was ook geen optie.

Uiteindelijk ging na 30 seconden de noodband met Enjoy the silence van Depeche Mode aan (geintje van de hoofdtechnicus), waarna de inbox volliep met ‘te gekke track!’. De Slam discjockey van dienst kon na 15 minuten de uitzending weer overpakken en ging even lekker los met een lijst met 40 files en 12 flitsers op N-wegen, gevolgd door drie remixen en een lijstje appjes met wat mensen aan het doen waren. Al met al een leuke show, aldus de producer. Bij Slam! was niemand bereikbaar voor commentaar, bij Omni ook niet.

Boze tongen beweren dat Giel Beelen achter deze aktie zat, die via Teamviewer Omniplayer liet crashen. Giel was wel bereikbaar voor commentaar maar hing net op dat moment met 40 kilo aan z’n schaamhaar in de sportschool, dus het leek de redactie van Het Knopje verstandig om hem met rust te laten verder.