Jeroen Nieuwenhuize heeft eindelijk de baard in zijn keel

Geplaatst door

Dat werd tijd: DJ Jeroen Nieuwenhuize heeft eindelijk de baard in zijn keel. Met een opvallend diepe stem vertelt hij “dat het wel wennen wordt voor zijn fans” als ze hem vandaag voor het eerst op Radio 10 horen.

De oud Top 40-presentator, die bekend staat om zijn piepstem, ontdekte dit weekend plotseling dat zijn stem begon te veranderen.

“Er stonden geen honden meer voor de deur te janken als ik thuis aan het praten was. Dat was het eerste signaal dat ik eindelijk de baard in mijn keel kreeg,” zegt Jeroen met tranen in zijn ogen.
“En dat terwijl de KNO arts me al jaren uitlegt dat het er voor mij simpelweg niet in zou zitten. Volgens hem moest ik mijn stem accepteren zoals ie was. Het is een geschenk van boven dat ik vlak voor de start bij een zender met een volwassen publiek nu eindelijk ook de stem heb die daarbij past.”

De DJ, wiens stem van soprano lieggiero naar basso profundo is gegaan, gaat niet alleen aan de slag als DJ bij Radio 10, maar overweegt ook voice over te worden van filmtrailers nu hij daar de juiste stem voor heeft. “Nu in de bioscoop!” zegt hij daar hardop oefenend over.