Nieuwe programmering Radio Veronica lekt uit: buurman van Rob Stenders in de dagprogrammering

Geplaatst door

Het is de communicatie-afdeling van Talpa radio niet gelukt om de nieuwe Radio Veronica programmering geheim te houden. De nieuwe line up van Radio VerRobbica ligt op straat.

Buurman
Zo krijgt Ronald van Veenhoven, de buurman van Rob Stenders uit Almere, een programma tijdens de lunch.
“Ik heb Rob zijn kliko ooit buiten gezet toen het regende en sindsdien vindt ie me aardig,” zo vertelt Ronald. “Toen ik hem een keer vertelde dat ik een onbekende plaat van A Flock Of Seagulls had geluisterd die de Tipparadse nooit bereikt had, vertelde hij me dat ik een briljante radio-dj ben en een programma krijg. Nou… leuk… denk ik. Ik heb eigenlijk geen idee.” Aldus de vriendelijke buur.
“Ik heb nog nooit radio gemaakt, maar volgens Rob is dat niet zo belangrijk. Dat schijn je overdag te kunnen leren als iedereen luistert. Zo is hij Carolien het vak ook aan het leren”.

Oude jocks
De huidige Veronica-jocks worden volgens Rob direct losgelaten zodra hun contract afloopt. Zij hebben volgens Rob en assistent-assistent-zenderbaas Fred Siebelink teveel ervaring. Zo moet Lindo Duvall de programmering verlaten omdat hij aangaf een plaat leuk te vinden die ooit in de hitlijsten gestaan heeft. Lindo verklapt: “Rob was woest toen ik op de radio vertelde dat ik War van Kensington best een aardige plaat vind. Hij belde schreeuwend Carolien op, die heeft Fred Siebelink gebeld en Fred belde met Lana Wolff. Zij heeft me uiteindelijk namens Rob ontslagen. Rob was al niet blij met me omdat ik nooit albumtitels roep die in me opkomen. Dit was blijkbaar de druppel,” aldus Lindo.

Ook Tim Klijn staat ter discussie, Rob is bezig om de moeder van een vriend op die plek te krijgen. “Ze had tegen Rob op een verjaardag gezegd dat radio haar wel een keer leuk leek. En ze doet wel eens boodschappen voor Rob. Dus ja, vanaf volgende week presenteert ze een weekendprogramma op Veronica.” zegt Lindo daar over.

KX-Ronica
Ook oude KX-vrienden van Rob maken hun opwachting op de zender die intern de werktitel ‘KX-Ronica’ draagt. Zo zijn klinkende namen als Bert Burggraaf, Koop Geersing, Richard de Buck en Ties Roodhardt toegevoegd aan de line up. Zij zullen uiteindelijk jocks als Dennis Ruyer, Rick Romijn en Silvan Stoet vervangen omdat ze ooit naar een concert zijn geweest van de band Bears Den.

De volledige programmering

Dit is de nieuwe Radio Veronica programmering vanaf maandag 28 juni 2021:

Maandag tot en met vrijdag
06.00 – 10.00 Veronica Inside – Basyl de Groot, Jannes Drop en Femke van der Veen
10.00 – 12.00 Dennis Ruyer – Ronald van Veenhoven
12.00 – 14.00 Lunchen met Leegwater – Jasper Leegwater
14.00 – 16.00 Bonanza – Carolien, Rob, Fred Siebelink, Lana Wolff, Bart Spring In ’t Veld, Margreet van Gils, Eric Dikeb, DJ. St. Paul en Monica van Het Top 2000-café
16.00 – 19.00 Middagshow – Tim Klijn, Celijne Huijsmans, Henk Blok, en Martin van Golen
19.00 – 22.00 Marisa Met Mannen – Marisa Heutink, Merijn Tiemessen, Martien Groenendijk, DJ Ratz en Mark Reman
22.00 – 00.00 Veronica Verticaal – Wisselende DJ’s als Dennis Hoebee, Willem Dorelijers, Richard Pflug en Chris van Beelen. Of wie er nog meer zin heeft.

Weekend
In het weekend zal er een inloopprogrammering zijn met dj’s die op dat moment niet met Rob aan het voetballen zijn.