Na Giel Beelen brengt ook Gerard Ekdom een magisch drankje op de markt: Wapbabeloebah

Geplaatst door

Er wordt in Hilversum wel eens gefluisterd dat radiomakers alles van elkaar kopiëren en dat is ook vaak zo. Neem nou het nieuwste initiatief op het gebied van zelfontwikkeling: Radio 10 deejay Gerard Ekdom brengt op 11-11 een drankje op de markt. Opvallend, want zijn leeftijdsgenoot Giel Beelen bracht al eerder een flesje met druppels uit genaamd ‘Shambala’, dat naar eigen zeggen je derde oog opent en ervoor zorgt dat je een liefdevoller mens wordt.

Het drankje wat Ekdom op de markt brengt heet ‘Wapbabeloebah’. En, in tegenstelling tot Giel’s drankje, zorgt het spul dat Gerard bedacht heeft juist voor het tegenovergestelde effect. Ekdom legt uit: ‘Kijk, wat Giel natuurlijk niet inziet is dat het in het leven maar om één iemand draait en dat ben je zelf. Kijk eens hoever dat egoïstische gedrag mij gebracht heeft! De nummer 1 ochtendshow bij het nummer 1 station! Voor bejaarden, maar toch’.

Gerard vervolgt: ‘Als je iedere dag een paar druppels neemt van mijn magische drankje interesseert het je niks meer wat anderen van je vinden, wat anderen van je willen of wat anderen nodig hebben. Je denkt vanaf dat moment alleen nog maar aan jezelf. Lekker toch? En ohja, je wordt er ook nog eens extreem oncollegiaal en naar van tegen kantinepersoneel’.

Waar is dit drankje uit opgebouwd en is Gerard niet bang om, net als Giel, dadelijk AvroTros Radar achter zich aan te krijgen? ‘Nee, ben ik niet bang voor. Mijn vrouw (tevens manager en grootste fan) Nicole heeft de afgelopen 4 weken ieder druppeltje zweet dat ze uit mijn t-shirts kon wringen nadat ik uit de sportschool kwam opgevangen. Verder hebben we er nog wat voorvocht doorheen gemengd. Je hoeft niet bang te zijn, behalve je dat je de Ekdom Superpowers voortaan ook hebt! Had ik al verteld dat je er ook extreem hard van gaat lachen om je eigen woordgrappen? HAHAHA!’.

Het drankje Wapbabeloebah van Ekdom producties is vooralsnog alleen te koop aan de deur van zijn riante villa in Soest, voor het luttele bedrag van 49,95. Voor 14,95 extra mag je ook nog met Gerard op de foto.