Mengpaneel 3FM ook op Marktplaats

Geplaatst door
Nadat Het Knopje vorige week al berichtte dat 3FM haar FM zenderpark op Marktplaats aan heeft geboden, blijkt uit uitgelekte bezuinigingsplannen nu ook dat 3FM haar apparatuur te koop aanbiedt.

Onder andere het mengpaneel, vier koptelefoons en het oude minidisc koffer van Corne Klijn zijn tegen opbod te koop op de tweedehands verkoopsite.

Op de vraag hoe de programma’s dan nu gepresenteerd moeten worden als de studio dadelijk geen mengpaneel meer heeft antwoordt NPO baas Shula Rijxman: “Dat gat vullen we op met eerder uitgezonden materiaal van de Tros zaterdag. Oa de Mega Top 50 van eind jaren 90 met Thorvald de Geus komt weer voorbij”.

Ook wordt er achter de schermen flink bezuinigd. De rubberen tegels op de 3FM speelplaats worden vervangen door goedkopere, stenen tegels die de oom van Jurre Bosman, radiobaas bij de NPO, nog in de schuur had liggen. De liveprogramma’s zullen voortaan voor een groot deel vanuit de thuisstudio’s van de deejays zelf komen. Wie geen thuisstudio heeft mag de gesproken teksten aanleveren als voicemessage via whatsapp, waarna NOB technici ze in de intro’s zullen leggen.