Patrick Kicken mag Hilversum niet meer in

Geplaatst door

Een collectief aan medewerkers van de NPO en Talpa Radio heeft de handen inelkaar geslagen en ervoor gezorgd dat Patrick Kicken mediastad Hilversum niet meer in mag.
Bij de toegangswegen worden scanpoortjes geplaatst en billboards met het grote hoofd van Patrick erop en de tekst ‘ga terug’.

Volgens burgemeester Pieter Broertjes is het verzoek van de gezamenlijke radiobedrijven ingewilligd ‘om erger te voorkomen’. ‘Patrick stoot met zijn radiocolumns en suggestieve interviews zoveel mensen voor het hoofd dat wij het voor de veiligheid van Patrick zelf en alle betrokkenen veliger achten als hij rechtsomkeert moet maken als hij Hilversum in wil rijden.’

‘Neem nou die fittie met Michiel Veenstra. We hebben op het laatste moment nog kunnen voorkomen dat er op het Mediapark met taarten gegooid ging worden. We zijn een degelijke mediastad waar geen plaats is voor zulks plat vermaak’, aldus Broertjes, die zelf onpartijdig wil blijven.

Het verbod voor Kicken om Hilversum in te rijden duurt in eerste instantie tien jaar, tot 2028. Niet geheel toevallig ook het jaar dat de FM band wordt afgeschakeld.