Frank van der Lende neemt tweede kans in weekprogrammering “bloedserieus”

Geplaatst door

3FM-DJ Frank van der Lende neemt zijn nieuwe avondprogramma “bloedserieus” en is (naar eigen zeggen) “al weken bezig met een grondige voorbereiding”.  Speciaal voor Het Knopje deelt Frank zijn visie op zijn nieuwe programma.

“Je hoort vaak dat radio-DJ’s het vak erg serieus nemen en dat geldt natuurlijk ook voor mij,” zegt Frank opgewonden. “Ik ben ambitieus, maar ik weet ook dat je niet zomaar de beste DJ van Nederland wordt. Dat is hard werken. Je zult strategisch moeten zijn, onderzoeken waar je onderscheidend vermogen ligt, een visie hebben op de markt en het luistergedrag van jonge mensen én de kansen zien die 3FM tot op heden liet liggen. En daarnaast moet je natuurlijk ook creatief zijn en elke dag met iets verrassends komen.”

Frank geeft aan dat hij zo blij is met zijn tweede kans in de weekprogrammering van 3FM, dat hij al wekenlang schaduwdraaiboeken maakt en benchmarks test bij de doelgroep van 3FM.
“We hebben al verschillende items en concepten uitgewerkt en dat bij focusgroepen getest. Maar ik ben gewoon niet snel tevreden, dus ik blijf maar bijschaven. Het moet echt goed zijn, beter dan wat er ooit is geweest. Dat is de enige manier om 3Fm er weer bovenop te helpen Ik heb zelfs mijn vakantie afgez … HAHAHAHAHAHAHAHAHA!” 

Plots schieten er vanuit alle hoeken en gaten allerlei BNNVARA-collega’s die hard “geintje natuurlijk!” roepen terwijl ze confettikanonnen afschieten. De redacteur van Het Knopje is er ingetrapt.

“Ik ga gewoon een gek pakje ontwerpen en lekker keten. HAHAHAHA! Je had jouw gezicht moeten zien toen ik ‘focusgroepen’ en ‘visie’ zei, hahahahaha!” roept Frank de redacteur nog na. Er werd nog lang hard gelachen op de etage van BNNVARA in het gebouw op het Mediapark.