Giel Beelen zet zijn auto op Marktplaats

Geplaatst door

Giel Beelen gaat binnenkort nog maar 5000 euro per maand verdienen, door zijn overstap naar BNNVARANPORADIO2. In RTL Boulevard vertelde hij dat hij dus zijn auto moet verkopen. Het Knopje heeft de primeur, dit is de auto die Giel op Marktplaats heeft gezet. Bieden begint vanaf 50 euro.

Navraag bij Beelen waarom hij zijn auto ėcht op Marktplaats zet, met het NPO salaris kan hij toch makkelijk in deze Smart blijven rijden? ‘Ik heb geen auto meer nodig. Ik ga op het MediaPark in de struiken slapen. Bovendien heeft mijn maatje Rob Stenders me een elektrische fiets beloofd, als ik tenminste bij de vergadering over de TopSong iedere week ook stem voor het nummer dat Rob TopSong wil maken’.

Wat is er waar van het verhaal dat Giel ook bij Stenders de tuin gaat doen? ‘Dat is echt onzin. De tuin van Rob wordt al gedaan door Fred’.

Is Giel niet bang dat hij op een elektrische fiets midden in de nacht vanuit Haarlem naar Hilversum het risico loopt dat hij van zijn fiets geslagen wordt door Tim Knol of de jongens van de band MainStreet? ‘Nee. Ik heb sowieso een stroomstootwapen in mijn fietstas. Bovendien gaat de e-bike die Rob me beloofd heeft knetterhard. Hij is opgevoerd door de broer van Caroline, die een fietsenzaak heeft’.

Het Knopje vroeg Giel ook nog of hij Stenders zijn Platenbonanza mag vervangen als hij weer eens een keertje zijn huis niet uit durft: ‘Daar reken ik wel op. In de urenlange telefoongesprekken die ik met Rob gevoerd heb ’s nachts over de overstap naar zijn omroep heeft hij me naast die vervanging ook beloofd dat ik Van Inkel in het weekend mag vervangen, Stefan Stasse in de avond en in december in het Top 2000 cafe die kutlijst met ouwe meuk in m’n blote lul mag presenteren. Dus mij hoor je niet klagen!’.