Gerard Ekdom terug van vakantie, lanceert nieuw boek: ‘Ik, Ekdom’

Geplaatst door

Gerard Ekdom is, net als alle andere ochtendshowdeejays, terug van vakantie. En hoe! Hij lanceert een nieuw seizoen met een tweet én een nieuw boek, ‘Ik, Ekdom’.

In dit boek geeft Gerard een diepe inkijk in zijn leven als BN’er maar meteen ook wat tips hoe om te gaan met al die aandacht en roem. De cover van het boek is nog niet bekend, maar wel de hoofdstukken:

 1. Hoe het is om Gerard Ekdom te zijn
 2. Hoe het is om de vrouw van Gerard Ekdom te zijn
 3. Waarom iedereen met me op de foto wil
 4. Ekdom hier, Ekdom daar, Ekdom overal
 5. Waarom je Radio 10 na 10 uur gerust uit mag zetten
 6. Waarom ik moet huilen als John de Mol belt
 7. Gerard Ekdom, Jezus Christus, Gandhi en Nelson Mandela: de overeenkomsten
 8. Foto’s van mijn kinderen
 9. Vaderschap, dit is hoe je het op de Ekdom manier doet (en dus goed)
 10. Geld speelt geen Rolex
 11. Ik weet alles van muziek
 12. Wat ik zie als ik in de spiegel kijk (puur geluk)
 13. 570.000 volgers op Twitter, wat doet dat met een mens
 14. Handtekeningen uitdelen, vermoeiend maar noodzakelijk
 15. Waarom 3FM niks meer is zonder mij
 16. Het perfecte genenpakket
 17. Leven als ster
 18. Influencer? Ik ben veel meer dan dat
 19. Hoe wij wonen (inclusief foto’s van de cd collectie)
 20. Dankwoord aan Mrs. Ekdom

Het boek zal 44,99 gaan kosten en is alleen te bestellen via gerardekdom.nl . Met de kortingscode ‘ekdom is de beste’ krijg je 99 eurocent korting.

Op de vraag van Het Knopje aan Ekdom of dit boek niet íets te veel zelfverheerlijking bevat antwoordt Gerard goedlachs: ‘Ik kan er toch ook niks aan doen dat ik zo goed ben! Eens in de zoveel tijd staat er gewoon een talent op dat iedere andere jock doet verbleken en waar de mensen kei- en keihard om moeten lachen. Ik breng sfeer, draai de juiste muziek en heb gewoon de mooiste en laagste stem van allemaal, geef toe. Het boek zou eigenlijk ‘Het Draait Om Mij’ gaan heten, had IK leuk gevonden!! Haha, snap je hem, draaien, discjockey. Maar dat vond m’n vrouw niet goed.’

‘Of het boek ook gaat leiden tot een real life soap bij SBS6? Reken maar van yes! De Ekdommetjes, binnenkort op de plek van Utopia. Die De Mol weet wel wie die binnenhaalt, hahahaha! Dat is toch veel interessanter om naar te kijken dan die zwervers in die blokkendoos in Almere. Onze villa in Soest wordt as-we-speak voorzien van camera’s, Nicole (zijn vrouw, red.) draagt de hele dag een Google Glass en mijn zoons John en Lennon hebben een selfiestick geimplanteerd gekregen, op een adresje waar ik ook m’n haargrens heb laten verleggen’.

Zijn vrouw vervolgt: ‘Het is een logische volgende stap in onze carriere. Zo komen onze kinderen ook aan meer instagramvolgers en kunnen we binnenkort écht niet meer over straat. Wat ook ons uiteindelijke doel is, dat de straat waar we wonen verboden wordt voor pleps en we alleen nog met Wilfred Genee en andere bekende Soestenaren in een wijk wonen. Er komt trouwens ook een film over ons, die gaat medio 2022 in de bioscoop draaien. Ekdominator. Soort Batman achtige roadmovie waarin Gerard de wereld redt en Linda de Mol en ik elkaar kapot beffen.’

Bij Talpa was niemand bereikbaar om te bevestigen dat dit boek ook daadwerkelijk verfilmd gaat worden.