Domien wint weddenschap met vriend door overstap naar Q-Music

Geplaatst door

Het is hem gelukt! Domien Verschuuren wint bij de overstap van 3FM naar Q-Music de weddenschap die hij afsloot met zijn goede vriend Joris Barneveld.
“Joris wist dat ik zou gaan vertrekken naar een andere zender”, zegt Domien tegen Het Knopje, “en het leek mij lachen om te kijken of ik zoveel mogelijk clichés in mijn persbericht kon krijgen. Dat begon al met 3FM en BNNVARA bedanken. Daarna gooide ik er ook nog ‘nieuwe stap’ in. Joris riep direct dat dat teveel op zou vallen. Maar ik ging nóg verder en schreef zonder schaamte ook nog woorden als ‘trots’ en ‘frisse energie’ in. We hebben zitten proesten van het lachen.”

De DJ geeft toe dat het spannend was. “Zowel de NPO als QMusic moet dat persbericht goedkeuren. Joris geloofde niet dat al die mensen die clichés zouden accepteren, maar het is wel gelukt. Die sukkels van de communicatie van allebei de zenders tuinden er in één keer in. Ik heb me ziek gelachen. Oh nee, niet ziek. Ik ben niet ziek. Nee wacht, ik bedoelde figuurlijk! Ik heb me niet ziek gemeld vanwege de luistercijfers. Nee, niet opschrijven dit! Anders denkt iedereen dat ik wéer... Stop nou met schrijven!” 

Domien wint met deze weddenschap een artikel van Erik de Zwart die iets negatiefs schrijft over de publieke omroep.