Gênant: Carola belt per ongeluk naar Dokter Pop voor SOA

Geplaatst door

Carola uit ’t Harde heeft echt een gênant verhaal te vertellen op de groepsapp van haar vriendinnen en aan de lezers van Het Knopje.
“Ik had keihard liggen rammen met Ricardo, mijn ex. Tot zover natuurlijk prima, maar een week of drie later belde hij om te vertellen dat ie een SOA heeft. Hahahaha! En wat denk je? Bleek ik ook chlamydia te hebben. Hahaha! Niet goed. Dus toen zei mijn moeder dat ik het beste een dokter kon bellen. En weet je wat er toen gebeurde? Hahahaha! Ik belde per ongeluk Dokter Pop. Die wist niet wat hem overkwam, hahahaha!” 

Dokter Pop had nog niet eerder met deze situatie te kampen gehad en begreep niet goed wat er gebeurde. “Ze vertelde iets over een bed en een SOA, dus ik dacht dat ze zocht naar Beds Are Burning. Of naar Itches van Sean Mendez. Maar toen ze vertelde over pijn bij het plassen moest ik denken aan Gold van Prince uit 1995. Maar toen ze zei dat ze liep te springen door het huis van de pijn, wist ik het zeker: House Of Pain met Jump Around. En toen ze vertelde dat ze een spuit nodig had, heb ik haar maar verbonden, want dat doen dokters. Tenminste, ik heb haar doorverbonden. Naar een echte dokter. Niet zoals de Spin Doctors uit 1993. Genânt was het. Genânt.”

Carola heeft het na de behandeling overigens goed gemaakt met Dokter Pop. Door hem te vragen wat ook alweer het liedje van haar en Ricardo was toen ze elkaar voor het eerst zoenden met Valentijnsdag.
“Na even neuriën herkende ik het meteen”, zegt Dokter Pop, “Dat was I want Fuk U In The Ass van de Outhere Brothers. Maar ik heb uiteindelijk Rubberen Robbie voor haar gedraaid, dat leek me wel een goed advies.”