BNNVARA-stagiare weigert seks met collega’s

Geplaatst door
Anne en Sterre tijdens de BNNVARA selectiedag

Anne Voorthuizen uit Wijdemeren staat al met één been buiten

Stage lopen bij BNNVARA, wie wil dat niet? Naar eigen zeggen melden 400 miljoen jonge mensen zich tweejaarlijks om een half jaar lang achter de schermen van de publieke omroep mee te draaien, maar een plek bij de ‘BNNVARA Academy’  is maar weggelegd voor een handjevol studenten.

Anne Voorthuizen was één van de gelukkigen, maar haar stageplek staat na twee weken al op de tocht. Ze weigert namelijk seks te hebben met haar collega’s.

“En de reden waaróm ook!” verklaart Sterre op een vroege woensdagochtend. Sterre is ook één van de andere stagiaires en ze benadrukt dat haar positie allesbehalve onder druk staat. “En de reden waarom Anne niet wil ook: omdat ze al een vriéndje heeft. Ja duhu, die dúmp je toch voordat je stage begint? Hallo, je krijgt echt maar één kans in deze wereld hoor. Die grijp je dus met beide handen. Die kans en je collega’s.”

Anne weigert naar verluid zelfs wat onschuldig handwerk te doen op het toilet bij een TV-presentator en dat terwijl er toch duidelijk BNNVARA aangegeven staat op de deur. Ook kleedt ze zich steeds minder bloot en dat is op zijn minst gek te noemen nu ook in Hilversum de zon volop straalt.

Tot overmaat van ramp doet Anne ook daadwerkelijk haar best op haar opdrachten én gaat ze op dinsdagavond naar huis in plaats van “Atten in Amsterdam”.
“Laatst kwam ze met een verhaal dat 7 dagen per week zuipen slecht zou zijn voor je gezondheid. Lieve Anne, dat heet investeren in je carrière,” aldus Sterre die zegt ook namens de rest van de stagiaires te spreken. “Anne is echt zo fucked up.”

De rest van het interview met Sterre kon niet doorgaan omdat haar “XTC-pil echt teringhard inklapte”.