Bianca wacht nog steeds op haar Yorin FM t-shirt

Geplaatst door

Haar beteuterde koppie valt direct op als de journalist van Het Knopje haar ontmoet. Bianca uit Geffen is er niet blij mee, zoveel is duidelijk. “Maar”, zegt ze erbij met opgestoken vinger, “het lucht me wel op dat ik er na al die jaren eindelijk over kan praten met iemand die het begrijpt”.

Het verhaal is even simpel als tragisch en vindt zijn oorsprong in 2004. Een nog jonge Bianca is in die tijd één van de trouwe luisteraars van Bad Boys op Yorin FM. Elke zondagavond luistert Bianca naar de grappen en grollen van de enfant terribles Bas en Bram.

Na weken smsen naar 3131, is het eindelijk raak: Bianca komt in de uitzending om te raden wat één van die gekke jongens nu weer aan het uitbeelden is. “Ik weet. het nog zo goed, je kon dat helemaal niet zien op de radio, hahahahaha!” giechelt ze. Bianca hergeniet enorm bij het vertellen van deze anekdote. “Maar omdat ze zo aardig waren, gingen ze me helpen en bleek dat Rob iemand uitbeelde die de afwas deed. Hihihihi!” 

Bianca viel in de prijzen en werd een heus Yorin FM Denk Als Henk & Friends T-shirt beloofd. De gewilde prijs zou haar “spoedig” toegestuurd zou worden. De Bad Boys riepen nog dat Bianca “echt nog even moest blijven hangen voor haar gegevens”, maar daarmee houdt het verhaal helaas vroegtijdig op.

De dagen verstreken en veranderden in weken en maanden. Maar het t-shirt kwam niet. “Dat voelt onrechtvaardig,” zegt Bianca daarover. “Je staat machteloos als luisteraar… maar ja… wat kun je doen? Bij de post weten ze ook niet waar het is. Ik heb echt mijn gegevens aan die jongens doorgegeven, dat staat me nog helder bij..” 

Bianca hoopt dat het vertellen van dit verhaal haar alsnog dat felbegeerde t-shirt oplevert. Bij Yorin FM bleek niemand bereikbaar voor uitleg.