Almeerse politie pakt Patrick Kicken op, weigert tuin Rob Stenders te verlaten

Geplaatst door

Ex-Radio Veronica DJ Patrick Kicken is door de politie in Almere na 8 dagen en nachten hardhandig verwijderd uit de tuin-met-kunstgras van Rob Stenders in Almere. Hij zat daar sinds de bekendmaking van de nieuwe Radio Veronica programmering, waar hij niet in voorkwam.

‘Ik ga pas weg als je me die beloofde uren in het weekend geeft!’, riep Kicken steevast als Stenders voor het raam stond te bellen met Fred. Patrick had zijn tentje opgeslagen in de tuin van de kersverse Radio Veronica baas nadat hij eerder een aantal malen op visite kwam om te praten over zijn -eventuele- rol in de nieuwe Radio Veronica programmering.

Rob gaf een korte verklaring aan een verslaggever van Het Almeertje, de enige journalist die op dit tumult was afgekomen: ‘Patrick heeft mij verkeerd begrepen. Ik had hem wel gevraagd voor de weekendprogrammering, maar dan van 12 tot 03u ’s nachts, niet ’s middags. Hierover zouden we nog in overleg gaan. Maar nu hij me zo loopt te stalken kan hij het wel vergeten. Bovendien had ik die uren ook al aan Henk Westbroek beloofd, dus op zich komt me dit niet heel slecht uit‘, aldus een zichtbaar opgeluchte Stenders.