Breaking: Ook Miranda van Holland heeft een mening over 3FM

Geplaatst door

Michiel Veenstra, Domien Verschuuren en Gerard Ekdom zijn niet de enige oud-3FM-medewerkers die achteraf iets vinden van 3FM. Ook ex-3FM-dj Miranda van Holland ontdekte onlangs totaal onverwachts dat ze ook nog iets vindt!

In navolging van Gerard Ekdom (die ondanks zijn dienstverband bij Talpa Radio laatst toch bedacht dat ie nog iets vond van iets wat ooit gebeurd was bij 3FM) Michiel Veenstra en Domien Verschuuren blijkt ook Miranda van Holland in retroperspectief iets te vinden van iets dat ze ooit meemaakte bij 3FM.
Wat dat is, houdt ze nog even voor zich, want binnenkort heeft ze een interview met het AD hierover.

Miranda bevestigt desgevraagd aan Het Knopje dat het klopt dat ze nog steeds iets vindt van iets wat lang geleden gebeurde bij 3FM: “Dat is juist. Ik wist niet dat ik nog iets vond van iets wat iedereen eigenlijk vergeten is, maar van de week bedacht ik me ineens dat ik nog ergens een mening over gevormd had. Ja, dan meld je dat natuurlijk aan de pers. En bij voorkeur aan het AD. Als iemand van 3FM iets zegt, dan plaatsen zij het toch wel en het is zo lekker dat ze dan geen kritische vragen stellen.”

Als klap op de vuurpijl gaan er ook geruchten dat oud Radio 3-presentator Fons Dellen ook een mening heeft over iets dat een paar jaar geleden gebeurde bij een programma op 3FM. Naar verluidt treedt hij hier binnenkort mee naar buiten.