Het Komkommerknopje: klein nieuws van woensdag 1 augustus

Geplaatst door

Het is komkommertijd. Maar de redactie van Het Knopje heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dus worden ook kleine zaken gemeld. Daarom de komende weken op Het Knopje: Het Komkommerknopje!

Woensdag 1 augustus

  • De relatie tussen radio-DJ Paul Rabbering en zangeres Krystl is nog steeds over. “Daar is niets aan veranderd in de tussentijd, “ aldus Paul zelf.
  • Niet alleen radio-DJ’s zijn massaal aan het verhuizen van radiostation of uitzendplek. Ook luisteraars maken soortgelijke ervaringen mee. Dennis van Alem nam zich voor te verhuizen van de Coevoordestraat in Berghem naar de Hoge Coevoordsestraat, tevens in Berghem. De huizenmarkt bleek echter te ongunstig en “het feest”, zoals Dennis dat metaforisch noemt, ging niet door.
  • Het radiostation 538 van Talpa Radio zond ook gisteren diverse grote hits uit. De populaire producties werden omlijst door professionele aankondigen en af en toe de broodnodige reclameblokken. De zender zelf noemde het “een dag als alle anderen,” maar was zichtbaar blij met de consistentie ten opzichte van alle andere dagen dit jaar.

Ook morgen is er weer vers nieuws in Het Komkommerknopje.

De Deelknopjes: