Prozac van Stephan Bouwman slaat eindelijk aan

Geplaatst door

Qmusic-dj Stephan Bouwman heeft vanmiddag openhartig en op emotionele wijze verteld dat zijn Prozac aanslaat en dat zijn depressie dus voorbij is. De dj zegt eerlijk te willen zijn en vertelde dat het “belachelijk goed” met hem gaat.

Het is nu 24 uur per dag de Foute Party in het hoofd van Stephan.

“Ik hoor een te gek stemmetje in mijn hoofd. Als ik in de spiegel kijk, dan zegt dat stemmetje hoe bizar leuk ik eruit zie. En als ik iets doe, dan vindt ‘ie dat helemaal de bom. Super te gek! Het kan eigenlijk nooit verkeerd. De laatste dagen is die stem echt teringhard en dat is verdomde lekker! Godverdomme, wat hou ik eigenlijk van jou”, zei hij in tranen van blijdschap.

Stephan vertelde naast euforische gevoelens ook last te hebben van gevoelens van liefde naar zichzelf. De Qmusic-dj heeft hulp gezocht, maar staat nog op een wachtlijst. “We weten allemaal dat Q-Music op belangrijke tijdstippen liever iemand heeft die grote problemen heeft. Als ik me langer zo te gek blijf voelen, dan kiest Iwan Reuvekamp iemand anders uit om de middagshow te gaan presenteren. Jezus, wat hou ik van Iwan. Echt een te gekke gast”, aldus de dj die sinds eind 2016 te horen is in de middag op Qmusic.

Gelukkig is Radio Gelderland-luisteraar Edwin van Oosten depressief geworden. Hij hoopt over 3 jaar de middagshow te krijgen op Q-Music. Stephan Bouwman zegt Edwin niet te kennen, maar het hem absoluut te gunnen. “Lijkt me echt een te gekke gozer”, aldus Stephan.

De Deelknopjes: