Het Komkommerknopje: maandag 6 augustus

Geplaatst door

Het is komkommertijd. Maar de redactie van Het Knopje heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dus worden ook kleine zaken gemeld. Daarom de komende weken op Het Knopje: Het Komkommerknopje.

  • Wild FM Hitradio gebruikt nog steeds een foto van oud-presentator Matthieu Schotvanger. “Ik werk daar niet meer,” zegt de DJ met zijn kenmerkende radiostem, “dus deze foto is misleidend voor de bezoekers van de website”. 
  • De presentator van de Staat Van Stasse, Stefan Stasse, is voornemens binnenkort weer eens een stuk voor te lezen uit een boek. “Op die manier kan ik onderstrepen dat ik een literair mens ben,” zegt Stefan daarover.
  • De stopwatch in de Slam!studio is kwijt. Volgens Joost Burger had Jordi Warners het ding als laatste, maar Jordi zegt het voorwerp op de “gebruikelijke plek” achtergelaten te hebben.
    Anton van Lieshout, stationsmanager van het vroegere radiostation van Eric van Kleef, is een nieuwe gaan kopen, “we kunnen ons niet permitteren over de spreektijd heen te gaan,” zegt hij daarover.

Ook morgen is er weer vers nieuws in Het Komkommerknopje.